My Ugly Boy nieuwe single Skunk Anansie eind augustus verkrijgbaar

by / dinsdag, 03 augustus 2010 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws

Dj / producer Ronald van Gelderen heeft de nieuwe single van Skunk Anansie gemixt. Het nummer ‘My Ugly Boy’ – afkomstig van het nieuwe album / dvd van Skunk Anansie: ”Wonderlustre”, dat op 13 september uitkomt – verschijnt eind augustus als digitale download. Van Gelderen werd benaderd door de platenmaatschappij van Skunk Anansie om zijn creativiteit in de single te verwerken.

Na een geslaagde comeback dit jaar met optredens op Pinkpop en Rock Werchter, het afleveren van een ”Best Of” album en de release van hun nieuwe single ”My Ugly Boy” is Skunk Anansie weer helemaal terug! Naast de officiële release van My Ugly Boy, besloot de band dat er ook een remix moest komen. Met al vele succesvolle producties en remixen op zijn naam werd Nederlands bekende dj/ producer Ronald van Gelderen gevraagd zijn hand te leggen op de nieuwe single.

Ronald van Gelderen – vooral bekend om zijn energieke uplifting euforische sound, en zijn extravagante voorkomen – paste helemaal in het plaatje thuis waar Skunk Anansie naar zocht. Ronald heeft een ijzersterke remix afgeleverd met die typische ‘van Gelderen sound’. Een combinatie van rollende beats en snijdende synths, met daarin verwerkt de briljante stem van Skin; gevolgd door gitaren en drums van de band. Na persoonlijke goedkeuring van de band, staat de release van de remix gepland op eind augustus.

Voor meer informatie: www.ronaldvangelderen.comwww.skunkanansie.net

Klik HIER om Wonderlustre van Skunk Ananasie te bestellen.

Preview:

Tracklist album Wonderlustre Skunk Anansie

Disk 1
1. God Loves Only You
2. My Ugly Boy
3. Over The Love
4. Talk Too Much
5. The Sweetest Thing
6. It Doesn’t Matter
7. You’re Too Expensive For Me
8. My Love Will Fall
9. You Saved Me
10. Feeling The Itch
11. You Can’t Always Do What You Like
12. I Will Stay But You Should Leave

Disk 2
1. Making Of The Record Documentary
2. Skunk Ananasie Summer 2010 Festival Tour Footage
3. Video For My Ugly Boy
4. Making Of The Video For My Ugly Boy

Klik HIER om Wonderlustre van Skunk Ananasie te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP