Duet Eric Dikeb en Jacqueline Wensing (Holland’s Got Talent) “Ik mis je zo” op single

by / dinsdag, 03 augustus 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Eric Dikeb lanceert deze week een zelfgeschreven duet met ‘Holland’s Got Talent’-deelneemster Jacqueline. ‘Ik Mis Je Zo’ was eigenlijk bedoeld voor Wolter Kroes. “Ik heb het liedje lang geleden gemaakt, maar zijn productiemaatschappij wilde het niet hebben en het is blijven liggen”, vertelt de dj aan Novum Nieuws.

Jacqueline, de omstreden deelneemster aan de talentenjacht ‘Holland’s Got Talent’, kwam zelf met het idee voor het duet. “Ik doe normaal gesproken geen mooie liedjes. Maar omdat ze redelijk omstreden is, is het een verrassing dat we het samen zingen.” Het lied krijgt ook een videoclip.

Dikeb onthult dat hij in onderhandeling is met een ‘grote internationale artiest die in het verleden meer dan 160 miljoen platen verkocht’. Het nummer ‘Heartbeat Navigator’ wacht nog op goedkeuring van deze artiest. De dj houdt zijn lippen stijf op elkaar. “Ik heb het management beloofd om geen naam te noemen.”

Dikeb is de manager van Jacqueline. Zij nam deel aan ‘Holland’s Got Talent’ en vond dat zij als een omhooggevallen diva werd neergezet. Ze spande een rechtszaak aan, maar verloor die. De beelden van de auditie mocht in een afgezwakte versie worden vertoond. Dikeb stond haar tijdens de rechtszaak bij.

Jurylid Gordon sprak in de media over een pr-stunt en beweerde dat Dikeb Jacqueline gebruikte voor publiciteit. Gordon weigerde alle contact met de manager, die daarop besloot een aanklacht in te dienen wegens smaad. De uitkomst daarvan is nog niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP