Sex met die kale Lawineboys & DJ Jerome te grof voor de Tros

by / maandag, 02 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De Tros weigert de nummer 2 van haar eigen Sterren.nl top 20 uit te zenden!!

Ze timmeren al bijna 10 jaar aan de weg met vele feesthits, maar nu hebben de Lawineboys eindelijk echte landelijke hit. Een zomerhit!! In ieder café of discotheek in Nederland maar vooral in de buitenlandse vakantiebestemmingen zingt het publiek luid mee. ‘Sex Met Die Kale’, want zo heet de single, staat op 17 in de Single Top 100 en zelfs op 2 in de Nederlandstalige Top 20. Deze populariteit is vooral te danken aan het optreden tijdens de huldiging van Oranje op het Museumplein.

Toch is de single niet te horen en te zien bij Sterren.nl (Sterren 24) van de Tros. De officiële reactie van Sterren.nl is dat de plaat de fatsoensnorm van de Tros overschrijdt.

Het woordje sex in de titel is blijkbaar genoeg om de plaat compleet te negeren! De videoclip wordt op internet inmiddels wel volop bekeken. De clip, in een New Kids-achtige stijl, is gemaakt door Mental Theo en er is juist rekening gehouden met de geldende fatsoensnormen.

Ook Theo begrijpt niets van de commotie omtrent de plaat. “Er wordt niets gezongen of getoond wat iemand tegen de borst kan stoten”. De Lawineboys
genieten inmiddels van hun zomerhit en trekken ermee van podium naar podium waar zelfs de grootste families volop meefeesten.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Let op! de clip kan als schokkend worden ervaren.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP