Arbeidsvitaminen van 3FM naar Radio 5

by / maandag, 02 augustus 2010 / Published in Nieuws, Radio

Nederlands langstlopende radioprogramma gaat verhuizen. ‘Arbeidsvitaminen’ neemt na bijna 65 jaar afscheid van 3FM. Dat maakte de radiozender maandag bekend. Vanaf september is ‘Arbeidsvitaminen’ te horen op Radio 5.

‘Arbeidsvitaminen’-presentator Gerard Ekdom blijft wel bij 3FM. “Ik ga niet weg bij 3FM, want het is het leukste station ter wereld”, vertelde Ekdom maandag. De 32-jarige dj presenteert vanaf 6 september het nieuwe lunchprogramma ‘Effe Ekdom’.

Ekdom is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe stap. “‘Arbeidsvitaminen’ heeft me veel gebracht. Van beginnende dj heb ik me hier kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben. Na negen jaar was ik toe aan een nieuwe stap.”

De 22-jarige Domien Verschuuren zal voortaan tussen 10.00 uur en 12.00 uur te horen zijn. Hij gaat het BNN-programma @Work presenteren. “Ik ga op de mooiste plek van 3FM dagelijks een fantastisch programma maken voor BNN”, jubelde Verschuuren. “Heerlijk om aan de slag te gaan bij de omroep waar alles mag.”

3FM moet net als andere publieke radiostations ruimte maken voor de nieuwe omroepen. Zo krijgt PowNed zendtijd. Rob Stenders gaat aan de slag voor de omroep die voortkomt uit weblog GeenStijl. Stenders zal elke vrijdagmiddag en -avond te horen zijn.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP