Album WB Willem Barth 12 augustus in de winkels

by / maandag, 02 augustus 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Op 12 augusutus 2010 ligt het album met de titel “WB” van de populaire volkszanger Willem Barth in de schappen. Op diezelfde dag zal het album
gepresenteerd worden aan het publiek tijdens de Zomerfeesten in Hoogeveen. Bijzonder is deze albumpresentatie zeker, aangezien Willem Barth nooit eerder een album presenteerde tijdens een openbaar optreden. De vraag naar kaarten van eerdere albumpresentaties was altijd zo groot waardoor de presentaties binnen no time uitverkocht waren.

Willem wilde deze keer iedereen de kans geven om aanwezig te zijn bij zijn  albumpresentatie, vandaar dat er is gekozen voor de Zomerfeesten voorheen Pulledagen.

Op donderdag 12 augustus 14.00 uur zal Willem zijn publiek trakteren op een groot aantal van zijn nieuwe liedjes en natuurlijk zijn grootste hits. Na afloop van het optreden zal er een signeersessie plaatsvinden en is er uiteraard tijd om op de foto te gaan met de zanger. Willem is erg  opgewonden over de release zijn nieuwe album; “Ik kan bijna niet wachten om mijn fans de nieuwe nummers te laten horen, zelf ben ik enorm trots op dit album en hoop echt dat ook mijn fans de nieuwe liedjes geweldig zullen vinden!”.

In 2008 tekende de zanger Willem Barth een contract met Berk Music. De eerste single uit deze samenwerking “Aan Alle Mooie Meiden” (Goldfinger remix) betekende de de doorbraak van deze volkszanger. De opvolger “Bella Bella Signorina” bevestigde dit en werd zelfs een flinke top 10 hit in de Single Top 100 met een 7e positie als hoogste notering. Ook de derde single “Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen” is inmiddels uitgegroeid tot een grote landelijke hit.

Het album “WB” bevat naast eerder genoemde singles zeker nog 3 potentiële hits. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel), Manfred Jongenelis (o.a. Corry Konings, Grad Damen) en Edwin van Hoevelaak (o.a. Gerard Joling, Nick & Simon, Jeroen van der Boom).

Deze komende zomer zal geheel in het teken staan van Willem Barth! Een CD-presentatie tijdens de Zomerfeesten in Hoogeveen, een uitgebreide regionale tour, landelijke aandacht op radio en TV, radio- en TV spots, interviews in kranten en bladen, en volop (promotionele) optredens.

Klik HIER om het album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik op de button om de single van Willem Barth te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om het album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik op de button om de single van Willem Barth te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP