Mental Theo boos op Cool Cat wegens shirt

by / donderdag, 29 juli 2010 / Published in Dance, Nieuws

Een shirt van het merk Cool Cat is Mental Theo in het verkeerde keelgat geschoten. De dj claimt dat de winkelketen het kledingstuk zonder toestemming heeft gekopieerd. Precies hetzelfde shirt werd namelijk uitgedeeld tijdens een toer van Charlie Lownoise en Mental Theo.

Op het witte shirt staat de tekst ‘kiss your fucking ears goodbye’. “Cool Cat heeft niet alleen de spreuk gepikt, maar het hele T-shirt nagemaakt”, twittert een verontwaardigde Theo. De dj zegt hiervoor nooit toestemming te hebben verleend.

“Ik kan niet wachten totdat Cool Cat er achterkomt dat mijn advocaat echt een aangetekende brief heeft gestuurd”, schrijft Theo. Het kledingbedrijf wilde niet direct reageren op de zaak.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP