Karen Damen vindt K3 met Josje Huisman weer spannend

by / donderdag, 29 juli 2010 / Published in Kids, Nieuws

Karen heeft met de komst van Josje de spanning in K3 weer teruggevonden. De kleuterpopgroep voelde voorheen als een lange relatie, vertelt de roodharige zangeres. Sinds januari is de spanning weer terug. “Alsof je een nieuwe liefde hebt.”

In januari maakte de Nederlandse Josje na het vertrek van Kathleen de groep weer compleet door ‘K2 Zoekt K3’ te winnen. “Door een nieuwe start te maken, hebben wij ook de kans gekregen om een aantal zaken te veranderen”, vertelt Karen in het AD. “Zaken waar we vroeger misschien niet de moed of zin voor hadden om ze aan te kaarten.”

“Ook de dynamiek binnen de groep is veranderd”, legt Karen uit. “Ik zal niet zeggen dat de sleur er in zat, zeker niet, maar vroeger voelde K3 als een lange relatie, waar je helemaal in gesetteld bent. En nu is het terug, spannender. Alsof je een nieuwe liefde hebt.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? K3 kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van K3 te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van K3 te gaan.

TOP