Dick Treesie en DJ Bompa laten BN’ers Dansen

by / donderdag, 29 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Dick Treesie en Dj Bompa hebben een groot aantal bekende Nederlanders aan het dansen en zingen gekregen op hun nieuwe single ‘Dans met mij vannacht ‘. Samen met de cameraploeg van showbizz-reporter Marijke Boer ging het kersverse duo op pad en overvielen tientallen sterren onder wie Peter Beense, Jody Bernal en Henk Damen.

“We dachten, wij doen het nou eens lekker anders”, vertelt Dick enthousiast.”Normaal gesproken reik je het eerste exemplaar aan één iemand uit, maar Bompa en ik dachten laten we eens kijken of alle bekende Nederlanders de voetjes van de vloer krijgen bij ons nummer.”

En dat lukte het duo aardig. Alle sterren kregen een exemplaar en het verzoek mee te dansen en zingen. “Jody Bernal had meteen het ritme te pakken, Dario deed het geweldig, Rene Shuman en zijn vrouw Angel-eye waren niet meer te stoppen en de Gebroeders Ko zongen uit volle borst mee en belden een paar dagen later nog op naar Bompa om ons te complimenteren met de single. Justine Pelmelay heeft zelfs nog een heel dansje met Dick gedaan”, vertellen de heren nog vol adrenaline.

Niet alle sterren begrepen dat het hier om een ludieke single-uitreiking ging. “Ellen ten Damme dacht dat het een ruilhandel was, bedankte ons en schoof meteen haar eigen nieuwe single in onze handen”, vertelt Dicky lachend. “Ja en Frans Duijts zou Dick nog gaan mailen om zijn mening te geven. Dick ligt al dagen en nachten voor de computer, maar helaas nog steeds geen berichtje van Frans”, vult Bompa zijn nieuwe zangpartner aan.

De single van DJ Bompa en Dick Treesie is geproduceerd door Waylon van der Heijden in de stijl van The Baseballs en is een Nederlandstalige bewerking van een bekende hit uit de jaren zestig. “Het grappige is dat Albert West meteen door had dat het ging om ‘Bad moon rising’van Creedence Clearwater Revival’”, zegt Dick. “Hij kent absoluut zijn klassiekers nog.”

Klik HIER om Dans met mij vannacht van Dick Treesie & DJ Bompa te downloaden.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP