Rihanna rol in film Battleship

by / dinsdag, 27 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Rihanna zet binnenkort haar eerste stappen op het witte doek. De 22-jarige zangeres heeft een rol in ‘Battleship’ te pakken. De film moet in mei 2012 in première gaan in de Verenigde Staten, schrijft filmvakblad Variety.

‘Battleship’ is gebaseerd op het aloude bordspel Zeeslag. In de film, van regisseur Peter Berg, wordt de wereld bedreigd door buitenaardse wezens. Acteur Taylor Kitsch speelt een marineofficier die de strijd om het voortbestaan van de aarde leidt. Alexander Skarsgård speelt zijn broer. Welke rol Rihanna voor haar rekening neemt, is nog niet bekend.

De opnamen voor ‘Battleship’ gaan nog dit jaar van start. Filmstudio Universal hoopt de speelfilm op 25 mei 2012 in première te laten gaan. Wanneer Rihanna’s filmdebuut in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP