Kaarten concerten Within Temptation 2011

by / dinsdag, 27 juli 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Within Temptation trekt Europa weer in. De Nederlandse rockband begint in februari aan een nieuwe Europese tournee, maakte het management dinsdag bekend. De toer sluit aan bij het nieuwe, nog titelloze album van Within Temptation dat begin volgend jaar verschijnt.

De nieuwe plaat wordt de opvolger van ‘The Heart of Everything’. Dat album uit 2007 werd in meerdere landen goud of platina. Within Temptation maakte vorige week bekend dat ontwerper Ronald Kolk de kleding voor het album en de aankomende tournee gaat ontwerpen. Zangeres Sharon den Adel trapt in september een jubileumshow van Kolk af.

Tijdens de Europese toer doet de Nederlandse band onder meer Spanje, Polen en Denemarken aan. Ook stoppen de rockers in Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië. In eigen land geeft Within Temptation vijf optredens. Heerhugowaard, Tilburg, Groningen, Kerkrade en Amsterdam kunnen zich opmaken voor een optreden van de band.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Uitverkocht? Within Temptation tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina  van Within Temptation te gaan en clips te bekijken.

TOP