Frans Bauer bakt pannenkoeken voor kinderen

by / dinsdag, 27 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer heeft maandagmiddag voor zo’n vijftig kinderen pannenkoeken gebakken. Namens het door hem opgerichte Sterrenfonds overhandigde hij speelattributen aan Stichting Forever Fun, die kampeervakanties verzorgt voor kinderen uit minimagezinnen.

De zanger heeft de stichting voorzien van luchtbedden, tenten, zwembaden en een trampoline. Ondanks deze goede zorgen bleef er volgens hem toch nog wat te wensen over. “We hadden voor vijftig kinderen maar één vierpitsbutagasstel, dus we kunnen er nog wel een gebruiken. Net als keukengerei”, zegt de zanger dinsdag in De Telegraaf.

Tijdens de dag werd ook bekendgemaakt dat John van den Heuvel de nieuwe ambassadeur is van Het Sterrenfonds. De misdaadjournalist had zich in een tent verstopt, en werd tot grote verrassing van Bauer door de kinderen uit de tent gehaald.

De dag was voor de 36-jarige Bauer ook een welkome afleiding. Begin deze maand kreeg hij te horen dat zijn vader longkanker heeft. “Hij is begonnen met de bestraling en de chemo, zo’n twintig behandelingen. Het is zwaar.”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

lik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP