Foto Gerard Joling als Indiana Jones

by / dinsdag, 27 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard Joling werpt zich voor een keer op als redder van de wereld. De zanger kroop in de huid van een van zijn idolen, Indiana Jones. “Ik ben dol op dat soort sprookjesachtige avonturenfilms, waarbij het toch altijd weer goed afloopt”, vertelt Joling over de filmreeks.

De 50-jarige zanger ziet wel overeenkomsten tussen zichzelf en ‘Indiana Jones’-hoofdrolspeler Harrison Ford. “Ik hou van zijn stoere en toch sympathieke uitstraling.” Veronica Magazine laat een aantal BN’ers in de huid van hun held kruipen. Eerder liet politicus Geert Wilders zich fotograferen als zeeheld Michiel de Ruyter. De kiekjes worden binnenkort geveild, de opbrengst gaat naar het goede doel.

Nu Joling zich even Indiana Jones heeft mogen voelen, heeft hij toch nog een wens. De zanger en presentator zou graag willen kunnen vliegen. “Het zal waarschijnlijk altijd een fantasie blijven, maar als het ooit met welke techniek dan ook mogelijk is, gaat GJ Airlines zo de lucht in. Of zal ik het Ordin Air noemen?”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP