Aanmelden gratis LaPaay Magazine Patricia Paay

by / dinsdag, 27 juli 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De nieuwe glossy van Patricia Paay gaat LaPaay Magazine heten, dat is vandaag bekend gemaakt. Vanaf vandaag kunnen mensen zich op de website LaPaay.nl aanmelden om het magazine gratis te ontvangen. Het magazine zal niet traditioneel worden gedrukt maar op een revolutionaire manier worden uitgegeven. De eerste editie verschijnt dit najaar.

LaPaay magazine wordt een allesomvattend magazine dat veel verschillende onderwerpen behandelt zoals entertainment, fashion, beauty, uitgaan en shoppen. Alle onderwerpen zullen worden gekozen vanuit de gedachte: Patricia moet het leuk of interessant vinden. Patricia Paay zelf zal een adviserende rol hebben ten opzichte van de redactie.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP