Leo van der Goot maakt noodlanding met Cessna vliegtuig

by / maandag, 26 juli 2010 / Published in Nieuws, Radio

Leo van der Goot is zaterdag betrokken geweest bij een noodlanding in de Verenigde Staten. De Nederlandse dj bestuurde een Cessna-vliegtuigje dat vlak na het opstijgen in de problemen raakte. Er zijn geen gewonden gevallen.

Na het opstijgen merkte de 60-jarige Van der Goot dat de motor niet naar behoren functioneerde. Hij besloot daarop het toestel aan de grond te zetten. Het vliegtuig raakte twee hekken en landde in een paardenwei vlakbij een vliegveld in de staat Virginia.

De politie zegt dat de overheidsdienst voor luchtverkeer onderzoek doet naar de crash. Van der Goot heeft als dj gewerkt voor radiozenders als Hilversum 3 en Veronica. Ook was hij programmadirecteur bij RTL 4. Hij heeft zijn eigen adviesbureau en productiebedrijf.
© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP