Laatste wereldtour The Rolling Stones

by / maandag, 26 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Rock

De laatste wereldtour voor The Rolling Stones lijkt in zicht. “Zij willen stoppen nu zij de fans nog waar voor hun geld kunnen bieden”, zegt een woordvoerder van Live Nation, de organisator van de tour, tegen het AD. “Dit moet hun allerlaatste tour worden in grote stadions over de hele wereld.”

“Of zij daarna nog op grote schaal gaan optreden, valt te betwijfelen.” Leadzanger Mick Jagger wil niet bevestigen dat hun volgende concertenreeks de laatste is op grote schaal. “Of het onze laatste wordt, weet ik niet. Ik houd enorm van optreden voor onze fans, maar ik kan ook zonder leven.”

“Er zijn in het verleden lange periodes geweest dat wij helemaal niet optraden.” De 67-jarige zanger vertelt dat de Stones in de jaren tachtig acht jaar lang niet hebben opgetreden. “Dat heeft de band ook overleefd.”

De laatste tour van de vier heren ging in 2005 van start. Met de ‘A Bigger Bang Tour’ reisden de bandleden tot en met 2007 de wereld over. Op 31 juli 2006 trad de band op in de Amsterdam Arena.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP