Koppe Koppeschaar en Jelka van Houten getrouwd

by / maandag, 26 juli 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Actrice Jelka van Houten is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Koppe Koppeschaar. De tortelduifjes trouwden in Frankrijk in besloten kring, vertelt een woordvoerder aan Novum Nieuws. “De bruiloft was erg romantisch.”

De twee kregen in maart 2009 een zoontje, genaamd Walt. Zus Carice van Houten was zaterdag getuige. De vlucht richting Frankrijk verliep volgens de actrice niet voorspoedig. “Dit moet mijn engste vlucht ooit zijn geweest”, twitterde Carice.

De 31-jarige Jelka van Houten was onder meer te bewonderen in de film ‘Zomerhitte’, gebaseerd op het boek van Jan Wolkers. Ook speelde ze in de musical ‘Turks Fruit’. Ze won voor haar rol als Olga een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP