Ali B wil track opnemen met Alain Clark

by / zondag, 25 juli 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop

Ali B hoopt nog eens de studio in te duiken met Alain Clark. De rapper uit Almere doet via Twitter een oproep. “Alain Clark aangezien je niet reageert op sms dan maar via Twitter. Gaan we nog een track doen voor mijn album”, vroeg Ali zich zaterdag af.

De twee artiesten werkten al eerder samen en dat beviel kennelijk goed. Clark ging jaren geleden als producer voor Ali B aan de slag. Aan die samenwerking hield Clark bijzondere herinneringen over, deed de 31-jarige in 2007 uit de doeken tijdens een interview. “Vanaf het moment dat ik hem ontmoette was er een klik tussen ons. Ali B is echt een goede vriend geworden.”

Voor welk nummer Ali B Alains hulp inroept, is niet bekend. Clark heeft nog niet gereageerd op Ali’s oproep.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om artiestenpagina van Ali B te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Ali B te gaan.

TOP