We Sing Robbie Williams voor Nintendo Wii in oktober in winkels

by / donderdag, 22 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams krijgt zijn eigen karaoke-game op de Nintendo Wii. In ‘We Sing Robbie Williams’ zijn 25 van Robbie’s nummers van de afgelopen twintig jaar te horen. Dat laat ontwikkelaar Nordic Games weten, die de game in samenwerking met EMI Music uitbrengt.

Welke nummers precies in het spel te horen zijn, is nog niet bekend. Nordic Games laat echter weten dat de nummers voor elk wat wils zijn. “Na twintig jaar in het vak komen de fans van Robbie uit alle leeftijdsgroepen, zowel mannen als vrouwen.”

‘We Sing Robbie Williams’ ligt vanaf oktober in de winkels. Dat is niet geheel toevallig, aangezien zijn nieuwe cd ‘In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010’ dan ook verschijnt.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP