Jan Smit op Twitter: Ik heb trouwlocatie Yolanthe niet bezocht

by / donderdag, 22 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit heeft het kasteel waar zijn ex-vriendin Yolanthe afgelopen weekeinde trouwde nooit bezocht. Dat laat de zanger weten via Twitter. Smit zou tijdens zijn vakantie in Italië een kijkje hebben genomen op de trouwlocatie. Bovendien vroeg hij volgens De Telegraaf naar de bruidssuite.

Jan ontkent de geruchten ten stelligste. “Toch gek, kan me niet herinneren dat ik dit jaar in Italië ben geweest”, schrijft de zanger met ironische toon. Volgens Smit doet de hele ceremonie hem niets. “Alsof het mij iets interesseert wie waar slaapt.”

Ook het management van de zanger is niet te spreken over de valse beweringen door de redactie van de krant, die onder leiding staat van Wilma Nanninga. “Niet alleen over het feit dat het verhaal absolute onzin is. Wilma Nanninga zet Jan met dit verhaal bewust voor schut. En dat is niet de eerste keer.” Het management bekijkt momenteel welke stappen ze tegen de roddelkoningin gaan ondernemen.

Smit en Cabau van Kasbergen waren twee jaar samen. In mei vorig jaar maakten ze hun breuk bekend. Niet veel later werd Yolanthe met voetballer Wesley Sneijder gespot, met wie ze zaterdag in het huwelijk trad. Smit is met zijn vriendin Liza  in verwachting van hun eerste kindje.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]


Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP