Alicia Keys en Swizz Beatz trouwen later

by / donderdag, 22 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Alicia Keys stapt ‘snel’, maar niet dit weekeinde in het huwelijksbootje. Haar aanstaande, rapper en producent Swizz Beatz, vertelde het Amerikaanse blad Ok! Magazine dat de bruiloft niet deze week plaatsvindt. Geruchten dat Keys dit weekeinde zou trouwen doken deze week op.

“Het is zeker niet aanstaand weekeinde”, deed Swizz Beatz woensdagavond uit de doeken. “Maar wel snel.” De rapper, die geboren werd als Kasseem Dean, kan niet wachten tot hij de zwangere Alicia zijn vrouw mag noemen. “Het wordt een geweldige dag. We houden het klein en intiem, geen superstar-bruiloft. Het gaat om de liefde.”

De 31-jarige muziekmaker was nauw betrokken bij het plannen van de huwelijksdag. “Ik ben graag betrokken en op de hoogte van de details. Ik ben niet iemand die achterover leunt en zegt: ok, ik zal er zijn.”

Dean en Keys beloven elkaar niet alleen eeuwige trouw, ook verwachten ze hun eerste kind samen. De rapper en producer is ervan overtuigd dat Keys een goede moeder wordt. “Ze wordt een geweldige moeder, omdat ze een geweldig persoon is.” Dean wil zijn derde kind graag in de armen sluiten. “Kinderen zijn een zegen, ik vind het geweldig.”

Ook Deans kinderen uit eerdere relaties kunnen niet wachten op hun nieuwe broertje of zusje. Kasseem is vader van de 9-jarige Prince Nasir en de 3-jarige Kasseem Junior. “Ze hebben er erg veel zin in. We houden allemaal vast aan de positieve energie, dat is de belangrijkste regel in huis.”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP