Miss Montreal: Leven als muzikant is eenzaam

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Miss Montreal vindt haar bestaan als muzikant soms best eenzaam. De 25-jarige zangeres doet het goed op muzikaal gebied, maar dat gaat ten koste van haar sociale leven. Toch is ze van mening dat ze nu haar kans moet grijpen.

“Ik ben nu meer met mijn werk bezig dan dat ik tijd met vrienden doorbreng en dat is soms best eenzaam”, vertelt Sanne Hans, zoals de zangeres echt heet, in het tijdschrift Eigen.Zinnig. “Maar ik doe wat ik leuk vind. Daar kan ik nu pas echt van genieten.”

Als de vrienden van Hans willen weten wat haar bezighoudt, kunnen ze beter haar album kopen. “Mijn liedjes zijn autobiografisch”, legt de zangeres uit. “Iedereen die mijn album koopt weet wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. Dat is de manier waarop ik iets verwerk.”

“Mijn agenda zit overvol, maar het is nu of nooit.” Het liefst zou Miss Montreal haar twee grootste hobby’s combineren. “Ik hou vooral van liedjes schrijven en bier zuipen, maar van dat laatste kun je geen werk maken.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Miss Montreal kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP