Jan Smit en Guus Meewis genomineerd Award Buma NL

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit en Guus Meeuwis maken tijdens de eerste awardshow voor het Nederlandstalige lied kans tot beste zanger te woren uitgeroepen. De verkiezing vindt plaats op de eerste dag van Buma NL, een evenement waarop het Nederlandstalige lied centraal staat.

Smit en Meeuwis nemen het in de categorie beste zanger op tegen onder anderen Frans Bauer en Thomas Berge. In categorie beste zangeres zijn songfestivaldeelneemster Sieneke, Monique Smit en Glennis Grace onder de kanshebbers. Sieneke dingt ook mee naar de prijs voor grootste talent.

Op het muziekfestival kan bekend en nieuw talent zich presenteren. Buma NL vindt op 9 en 10 september plaats in Den Bosch.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP