Jan Smit bezocht trouwlocatie Wesley en Yolanthe

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit zou nieuwsgierig zijn geweest naar de bruiloft van zijn ex Yolanthe Cabau van Kasbergen. De presentatrice beloofde zaterdag in Toscane eeuwige trouw aan voetballer Wesley Sneijder. Volgens De Telegraaf nam Jan een kijkje op de trouwlocatie.

Yolanthe en Wesley vierden hun driedaagse huwelijksfeest in hotel Castel Monastero. Toen Jan voor opnamen in Italië was, bracht de Volendammer een bezoekje aan het peperdure hotel. “Hij wilde onder meer de bruidssuite zien”, verklapt een van de medewerkers van Castel Monastero aan de krant.

Jan en Yolanthe maakten hun breuk vorig jaar mei bekend. De twee zetten een paar weken daarvoor een punt achter hun relatie. Niet veel later werd Yolanthe gespot in de armen van Wesley. Jan is inmiddels gelukkig met de Volendamse Liza, zij is in verwachting van de zanger.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP