Jamie Lidell toegevoegd line-up Crossing Border Festival 2010

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Jamie Lidell staat dit najaar op het Crossing Border festival. De Britse zanger is woensdag toegevoegd aan de artiestenlijst. Eerder werd bekend dat Rufus Wainwright een concert geeft op het Haagse festival.

De organisatie maakte woensdag acht nieuwe namen bekend. Naast Lidell doen ook Sam Cutler en Blitzen Trapper het festival aan. Ook Miguel Syjuco, Mercury Rev Clear Light Ensemble, Mircea Cartarescu, Low en DBC Pierre geven een optreden.

Crossing Border, het grootste literatuur- en muziekfestival van Europa, vindt dit jaar plaats van 17 tot 20 november. Donderdagavond verzorgt Rufus Wainwright een soloconcert. Jamie Lidell staat vrijdag op de planken. In totaal treden meer dan 120 acts op.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Crossing Border Festival kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP