Geen ruzie meer Paul de Leeuw en Anneke Grönloh

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

‘Zand erover’ moeten Paul de Leeuw en Anneke Grönloh hebben gedacht. De twee artiesten, die elkaar in 2002 in de haren vlogen, staan volgende maand weer samen op het podium. Tijdens het strandfestival Zand brengen de voormalige kemphanen een duet ten gehore.

“We gaan er een groot feest van maken en ik verzeker je dat het zand zal branden”, reageert De Leeuw, verwijzend naar Grönlohs hit ‘Brandend Zand’. De presentator en de zangeres lagen acht jaar met elkaar in de clinch. In 2002 zette De Leeuw Grönloh in een imitatie neer als drankorgel.

“Ik wil alles wat er in het verleden is gebeurd zeker niet bagatelliseren, maar wel definitief achter ons laten”, zegt Grönloh. “Paul en ik hadden dat in de privésfeer enige tijd geleden al gedaan, maar nu is het voor iedereen hopelijk duidelijk.”

De Leeuw sluit het festival op het strand van Almere af. Voor zijn show heeft hij verschillende gasten uitgenodigd, onder wie Anneke Grönloh. “Het is mijn eerste keer op een dergelijk festival en de avond wordt nog specialer doordat voor het eerst in acht jaar Anneke weer mijn gast wil zijn”, vertelt De Leeuw over de uitnodiging.

Naast Grönloh klimmen ook Jeroen van Koningsbrugge en Nick & Simon op 21 augustus op het podium met De Leeuw. Daarnaast zijn er optredens van onder meer Rowwen Hèze, VanVelzen en de 3JS. Op het strand is plaats voor 35 duizend bezoekers, inmiddels zijn bijna 25 duizend kaarten verkocht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Festival Zand Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP