DJ Dimitri terug bij Dance Department on the Beach

by / woensdag, 21 juli 2010 / Published in Dance, Nieuws, Radio

Speciaal voor de thuisblijvers die toch graag het ultieme Ibiza-gevoel willen beleven, is er zondag 1 augustus een bijzondere editie van Dance Department On The Beach in strandclub Whoosah in Scheveningen. Terwijl je  met je voeten in het zand kan genieten van de beste cocktails, de heerlijke gerechten van de Whoosah-kaart en het relaxte terras, trakteert Dance Department tot diep na zonsondergang op een arsenaal aan houseglorie; met als hoogtepunt de terugkeer van de House legende: DJ Dimitri!

Vanaf 16.00 uur beginnen de zomerbeats van  Dance Department, met aan het roer head honcho Dennis Ruyer, Lin, Reinier Bergsma, Chocolate Puma en een dikke afsluiting van DJ Dimitri. Bezoekers ontvangen een hippe Dance Department zonnebril* en als hoogtepunt is ook de nieuwe Batavus BUB fiets te winnen!  De toegang is gratis, vol = vol.

Meer informatie: www.radio538.nl

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP