Ronan Keating en Yvonne gaan opnieuw trouwen

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Ronan Keating lijkt zijn huwelijk gered te hebben. De 33-jarige Boyzone-zanger ging vreemd en kondigde in mei een scheiding aan, maar is nu volgens vrienden van plan opnieuw te trouwen met zijn vrouw Yvonne. “Ze begint hem te vergeven”, zeggen ingewijden tegen de Britse tabloid The Sun.

Met een derde huwelijksvoltrekking zou Ronan zijn slippertje definitief achter zich willen laten. “Ronan schaamt zich voor zijn gedrag en wil dolgraag bewijzen dat hij een andere man is”, doet een vriend van de zanger uit de doeken. “Hij wil via een nieuwe huwelijksceremonie laten zien hoeveel zijn vrouw voor hem betekent.”

De Boyzone-zanger ging ruim een half jaar vreemd met een 26-jarige danseres. Zijn overspel kwam aan het licht toen zijn vrouw Yvonne pikante sms’jes vond. “Yvonne was er kapot van.”

Het echtpaar wilde proberen hun huwelijk te redden voor hun kroost. Ronan en de 36-jarige Yvonne hebben drie kinderen, de 11-jarige Jack, de 9-jarige Marie en de 4-jarige Ali. Het stel trouwde in 1998 in een opwelling tijdens een vakantie in de Cariben. Twee jaar later deden ze het nog eens dunnetjes over, ditmaal in het bijzijn van vrienden en familie in thuisland Ierland.

Dit keer zou Ronan twee ceremonies plannen. Een kleine in Australië, waar de zanger momenteel verblijft in verband met de Australische versie van ‘X Factor’, en een in Ierland. “De ceremonie in Australië is alleen voor Ronan en Yvonne, die in Ierland ook voor vrienden en familie.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP