Remco van Veld – Papa single en videoclip

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Remco van Veld is van alle markten thuis. Naast zanger is Remco ook presentator en presenteerde hij al diverse karaoke-shows. Daarnaast heeft Remco een vermelding in het Guinness Book of Records (wereldrecord 51,5 uur lang solo zingen.) De zanger geboren in Utrecht bracht al diverse singles op de markt waaronder: “Als jij maar bij me bent” “Wat moet ik doen” en “Moment zoals dit.”

Remco die ook een duet zong met Ruth Jacott heeft nu een nieuwe track. “Papa” is een gevoelig nummer en de single is op de markt gebracht door Blue Ocean Records. Het platenlabel van Jakob Hut en Ray Hardorff die nogal wat top 100 noteringen op hun naam hebben staan.

De videoclip staat online en de single is fysiek verkrijgbaar en als download.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om Papa van Remco van Veld te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Papa van Remco van Veld te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP