Madonna riskeert boete met feest

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Madonna riskeert een fikse boete als ze een feestje geeft in haar huis in Londen. Personeel van de popdiva bouwde onlangs een feestje in het huis, tot grote irritatie van de buren. Als Madonna haar buren nog een keer tot last is, krijgt ze een boete van zo’n zesduizend euro.

Het karaokefeestje van Madonna’s personeel zorgde voor flinke overlast, waarop buren de politie belden. De feestvierders weigerden de agenten echter binnen te laten, omdat ‘de eigenaar niet aanwezig was’. De politie liet daarop een waarschuwing in de brievenbus achter.

Volgens haar buren zorgt Madonna zelf nooit voor overlast. “Ze houdt van een goed feestje, maar ze is respectvol richting haar buren en houdt er niet van mensen boos te maken”, vertelt een buurman aan de Britse Daily Mirror. De zangeres zou dan ook furieus zijn geworden toen ze hoorde over het feestje en de dreigende boete.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Madonna te gaan.

Tagged under: , , , , ,
TOP