Koen Wauters Jean-Philippe in Gooische Vrouwen film

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Koen Wauters gaat een rol spelen in de filmvariant van ‘Gooische Vrouwen’. Dat heeft distributeur Independent Films dinsdag bekendgemaakt. Wauters kruipt in de huid van Jean-Philippe, een Vlaamse zanger. Naar verluidt zal Linda de Mol, in de rol van Cheryl Morero, het bed met hem delen.

De 43-jarige Wauters werd bekend als zanger van Clouseau. De muzikant trad later in de spotlight als presentator op de Belgische en Nederlandse televisie. Ook speelde hij een rol in de Nederlandse films ‘My Blue Heaven en ‘Intensive Care’.

De serie ‘Gooische Vrouwen’, een idee van Linda de Mol, kende vijf succesvolle seizoenen. Maandag werd bekend dat Willemijn, een rol van Annet Malherbe, definitief niet terugkeert op het witte doek. De opnames gaan in augustus van start.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de complete DVD-box Gooische Vrouwen te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP