Kinderbescherming: Britney Spears heeft kinderen niet mishandeld

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Britney Spears kan opgelucht ademhalen. De kinderbescherming heeft na onderzoek vastgesteld dat de popprinses haar zoontjes niet mishandelt. Het onderzoek naar de verhalen over mishandeling is dan ook gesloten.

Een ex-bodyguard beweerde dat Britney haar kinderen slaat en ze opzettelijk ziek maakt. Volgens de kinderbescherming zijn die beschuldigingen ‘absoluut niet waar’, schrijft Radar Online. De entertainmentsite sprak met verschillende ingewijden. “Britney zou haar zoons nooit slaan, ze houdt veel te veel van hen.”

Een doktersverklaring zou de doorslag hebben gegeven. De arts van de 4-jarige Sean Preston en Jayden James (3) verklaarde dat de jongens kerngezond zijn. “Ze zijn nooit geconfronteerd met enige vorm van mishandeling”, luidde de conclusie. Nadat de kinderbescherming het rapport had gelezen, werd het onderzoek naar Spears gesloten.

De voormalige lijfwacht beweerde dat Britney haar zoontjes slaat met een riem en ze voedsel geeft waar ze allergisch voor zijn. “Ze wil geen slechte moeder zijn, maar heeft zo veel aan haar hoofd dat ze eigenlijk niet alleen zou mogen zijn met haar kinderen”, deed de kleerkast uit de doeken. Naar aanleiding van zijn verhaal klopte de kinderbescherming aan bij Britney.

Britney heeft een turbulente relatie met haar zoons achter de rug. Na haar terugval verloor ze de voogdij over de twee kereltjes. Hun vader Kevin Federline zorgde destijds voor Sean en Jayden. Inmiddels delen Federline en Spears de voogdij over hun zoons. “Ze zitten op een lijn over de opvoeding”, zegt een vriend van de zangeres. “Ze brengen de jongens nu echt samen groot.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Britney en kids


Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle berichten van Britney Spears te gaan.

TOP