Justin Bieber wordt stripfiguur

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Justin Bieber krijgt net als Lady Gaga en David Beckham een eigen strip. Het levensverhaal van het Canadese tieneridool is vanaf oktober in getekende versie te lezen, maakte uitgever Bluewater Productions bekend.

Het levensverhaal van de 16-jarige Bieber wordt uitgesmeerd over 32 pagina’s. De schrijfster van de strip heeft de ‘Bieberfiever’ ook aardig te pakken. Ze is ervan overtuigd dat Justin een lange muziekcarrière voor de boeg heeft. “Zijn verhaal doet me denken aan de verhalen van mijn moeder over de Beatlemania.”

Justin Bieber werd ontdekt op YouTube. Zijn manager zag de Canadese tiener op de videowebsite en stelde hem voor aan r&b-zanger Usher, die Justin een platencontract aanbood. In de Verenigde Staten is Justin al een grote ster, in Nederland begint hij langzaamaan door te breken. Zijn laatste single ‘Baby’, zijn meest bekeken video op Youtube, haalde de top dertig van de Single Top 100.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP