Jessica Simpson maakt ophef over rimpel

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Jessica Simpson heeft haar allereerste rimpel ontdekt. De 30-jarige zangeres deelde het grote nieuws met de hele wereld via Twitter. Mogelijk krijgt Simpson er binnenkort nog meer lachrimpels bij, de zangeres is sinds kort verliefd op voormalig American football-speler Eric Johnson.

“Het is officieel: ik ben 30 en heb een rimpel ontdekt. Shit”, twitterde de zangeres, die 10 juli jarig was. Simpson ontkende onlangs nog een bezoek aan de plastisch chirurg te hebben gebracht, toen ze werd gespot bij een kliniek in Beverly Hills. Volgens Simpson ging het om een bezoek aan de huisarts.

Overigens is Simpson er niet vies van de natuur een handje te helpen. De blondine liet ooit haar lippen opvullen, maar dat was geen succes. “Het was na vier maanden verdwenen, gelukkig. Het zag er zo nep uit. Ik vond het niet mooi.”

Simpson heeft er nooit een geheim van gemaakt moeite te hebben met ouder worden. Op haar 23e beklaagde de zangeres zich al over haar leeftijd. “23 is oud, want dat is bijna 25. En dat is afgerond 30.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP