Hind Laroussi neemt album op in Londen

by / dinsdag, 20 juli 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Hind is druk bezig met het opnemen van haar derde album. De 25-jarige zangeres vloog naar Londen om haar nummers in te zingen. Volgens Hind was het hard werken, maar mag het resultaat er zijn.

De zangeres vergaarde met behulp van muziekplatform Sellaband genoeg geld voor de productie van een nieuwe cd. “Het was geweldig om na vier jaar weer aan het werk te gaan in de studio”, schrijft de zangeres op haar weblog. “Het was heerlijk om de songs waar we de afgelopen twaalf maanden aan hebben gewerkt op te nemen.”

“Het was hard werken, want we moesten tien songs in zes dagen opnemen”, legt Hind uit. “Maar het was een uitdaging en de sfeer in de studio maakte het een stuk makkelijker. We begonnen ’s ochtends vroeg en werkten tot in de avonduren.”

Voor Hind is het nu tijd om het werk aan anderen over te laten. “Mijn werk is gedaan, de vocalen zijn opgenomen. De producer gaat de komende weken hard werken aan de songs. Hij moet veel editen en nog andere instrumenten opnemen.” De cd moet in september of oktober in de winkel liggen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Hind te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Hind te gaan en clips te bekijken.

TOP