Wesly Bronkhorst WY voor Wesley en Yolanthe op single

by / maandag, 19 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het nummer waarop Wesley en Yolanthe hun eerste dansstappen als echtpaar zetten verschijnt op single. Het lied ‘WY’ van Wesly Bronkhorst is vanaf maandagavond te downloaden. Dinsdag verschijnt het nummer op single, vertelde Bronkhorst in RTL Boulevard.

‘WY’, verwijzend naar de eerste letters van de namen van het echtpaar, is een aangepaste versie van Bronkhorsts ‘Wij’. “Wesley en Yolanthe waren wild van het nummer. Voor hun bruiloft heb ik de tekst aangepast, maar het refrein hetzelfde gelaten”, legt de volkszanger uit.

Niet alleen de tekst veranderde. “Yolanthe wilde een salsaversie, dus dat heb ik ook gedaan.” ‘WY’ was zaterdagavond het openingsnummer van het huwelijksfeest van de voetballer en de presentatrice. “Het was prachtig, een van de hoogtepunten van de avond”, herinnert Bronkhorst zich. “De dans was zó goed ingestudeerd.”

Wesly Bronkhorst

Ook Ali B zong het kersverse bruidspaar toe. Naar verluidt haalde de rapper in zijn speciaal voor de bruiloft geschreven nummer uit naar Gordon. De Topper voorspelde onlangs dat Wesley en Yolanthe niet lang getrouwd zouden zijn.

Anouk Smulders

Weddingplanner Anouk Smulders noemde de bruiloft ‘zeer geslaagd’. Tijdens het driedaagse feest was er volgens Smulders weinig tijd voor rust. “Die twee kunnen wel heel goed feesten”, vertelde de blondine. “Ze wilden eigenlijk alleen maar doorgaan.”

Tijdens de trouwdag spraken Wesley en Yolanthe elkaar meerdere malen liefdevol toe. “Een week geleden werd ik geen kampioen, nu heb ik wel goud”, vertrouwde Wesley zijn vrouw toe, herinnert Smulders zich. “Het was heel romantisch.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Wesly Bronkhorst – Wij

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP