Videoclip Baby Justin Bieber verslaat Bad Romance Lady Gaga

by / maandag, 19 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De fans van Justin Bieber mogen een feestje vieren. Ze zijn erin geslaagd de fans van Lady Gaga te verslaan. Ze maakten er een wedstrijdje van welke video op YouTube als eerst 250 miljoen clicks haalde. Biebers ‘Baby’ heeft gewonnen van ‘Bad Romance’.

‘Baby’ is inmiddels ruim 251 miljoen keer aangeklikt. ‘Bad Romance’ komt niet verder dan 247 miljoen kijkers. Via diverse fora riepen Bieber- en Gagafans elkaar op zo vaak mogelijk op de clip van hun voorkeur te klikken.

“Bedankt voor jullie steun”, reageerde de 16-jarige Bieber via Twitter. “Ik wil alleen een even kwijt dat Lady Gaga een geweldige artiest is. Haar video is geweldig.”

Ondanks het verlies hoeven de fans van Lady Gaga niet te treuren. Hun idool is een van de best bekeken artiesten op YouTube. De video’s van ‘Just Dance’, ‘Poker Face’ en ‘Bad Romance’ werden samen meer dan een miljard keer bekeken.

Lady Gaga zelf vierde maandag een ander feestje. Op Twitter verwelkomde ze haar vijf miljoenste volger. Via de microblogdienst toastte Gaga op ‘vijf miljoen goede vrienden’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Justin Bieber – Baby

Lady Gaga – Bad Romance

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP