Sara Koos presenteert radioshow voor de Vara

by / maandag, 19 juli 2010 / Published in Nieuws, Radio, Theater/Cabaret

Sara Kroos heeft getekend voor haar eerste radioshow. Ze gaat vanaf 12 september een programma presenteren dat draait om cabaret, kleinkunst, musical en nederpop. Hoe de show gaat heten, is nog niet duidelijk, meldt de Vara maandag.

“Ik houd enorm van het Nederlandstalige lied, van kleinkunstklassiekers tot nederpophits, en ik vind het belangrijk dat ook deze nummers op de radio worden gedraaid”, verklaart de 29-jarige cabaretière.

Kroos won op haar achttiende het Leids cabaretfestival. Ze is bij het grote publiek bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma ‘De Lama’s’, waarin improvisatietheater centraal stond. Naast de presentatie van de radioshow is de cabaretière komend seizoen ook te zien in de Nederlandse theaters met haar voorstelling ‘Boheems’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Boheems van Sara Kroos te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP