Joss Stone en stoppen met roken

by / maandag, 19 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Mick Jagger smeekte haar of ze wilde stoppen met roken, maar voorlopig luistert Joss Stone nog niet echt. “Ik ben nu net twee weken weer begonnen”, biecht de zangeres op voor de camera van Novum Nieuws. “Maar ik ga weer stoppen”, voegt ze er haastig aan toe.

De frontman van The Rolling Stones maakte zich begin dit jaar ‘buitengewoon’ zorgen om de gezondheid van Stone. Jagger deed er alles aan om Joss van de sigaretten af te helpen. “Hij heeft gelijk, het is zo verschrikkelijk slecht”, bekent de 23-jarige zangeres. “Ik heb ongeveer zes maanden niet gerookt, maar ben weer begonnen.” Stone en Jagger namen zes jaar geleden samen een nummer op.

Stone voorzag Bondgirl Nicole Hunter van een stem voor de nieuwe James Bondgame ‘Blood Stone’. Joss vond het acteren voor een computerspel geweldig, maar er is een nadeel. Haar broer, fervent gamer, kan haar nu een kopje kleiner maken. “Hij gaat mij zeker vermoorden”, voorspelt Stone. “Steeds weer opnieuw, en nog een keer, en nog een keer. Natuurlijk doet hij dat, hij is mijn broer.”

Stones muziekcarrière staat al tijden op een zeer laag pitje. Toch mist de blondine het zingen niet. “Ik zing nog elke dag. Ik heb geen album nodig om te zingen. Ik kan het overal doen, in de kroeg, in de keuken, onder de douche, in de supermarkt of midden op een plein.”

Joss heeft haar handen vol aan meer huishoudelijke taken. “Ik ben veel bezig met het bakken van muffins. Om de een of andere reden zit ik daar helemaal in.” De zangeres wil naar eigen zeggen vooral ‘chillen’. “Ik hang een beetje thuis en ik plant bloemen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP