Cheryl Cole op dieet van junkfood

by / maandag, 19 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Cheryl Cole is op een dieet van junkfood gezet. Bij de zangeres werd twee weken geleden malaria geconstateerd en ze is inmiddels sterk vermagerd. Haar moeder en een vriend stoppen haar thuis vol met friet, hamburgers en donuts, vertelt een bron aan het Britse tabloid Daily Star.

“Ze is bang dat ze weer afglijdt. Ze eet veel voedsel om te zorgen dat haar medicatie aanslaat.” Cole krijgt veel steun van vrienden en collega’s en heeft veel bloemen ontvangen. “Het lijkt wel een begrafenis, maar Cheryl wordt er vrolijk van.”

Cole werd twee weken geleden opgenomen in een ziekenhuis, maar mocht donderdag weer naar huis. De 27-jarige is jurylid bij de Britse talentenjacht ‘X Factor’. Pussycat Doll-zangeres Nicole Scherzinger heeft het stokje tijdelijk van haar overgenomen. Cole hoopt volgende maand weer terug te keren bij de televisieshow.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP