Zwarte Cross 2010 een groot succes ondanks tegenslag

LICHTENVOORDE – De tweede dag van de Zwarte Cross mag een succes worden genoemd. Ondanks een kleine smet die een noodlottig bedrijfsongeval op de dag leek te werpen, bleef de sfeer op het festivalterrein goed.

De ingang van de Zwarte Cross

De ingang van de Zwarte Cross

Om 16:30 uur waren er zo’n 45.000 bezoekers op op het terrein, die konden genieten van stunts, races, een theaterprogramma en muzikale hoogtepunten van onder andere K’s Choice, Di-rect, The Baseballs en Guus Meeuwis.

In de Megatent, die dit jaar was omgetoverd tot een buitenpodium omdat de tent eerder deze week door noodweer volledig was verwoest, stonden bekende namen als De Heinoos, Fragment en Lustige Schlagerfreunde. Op het fijnproeverspodium was er veel belangstelling voor Woost en De Wolff.

Rond 01:00 uur sloot het festivalterrein haar deuren en kon er op de camping nog worden doorgefeest. Vandaag om 10:00 uur wordt er begonnen met een openlucht kerkdienst, waarna er opnieuw kan worden gefeest. Op de planning staan onder meer Normaal, Caro Emerald, Waylon en Jovink en de Voederbietels.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP