Dick Treesie en DJ Bompa Dans met mij vannacht single en videoclip

by / zondag, 18 juli 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Zanger Dick Treesie komt met een nieuwe single op de markt. Treesie die hits had als “Goeiemoggel” “Oh wat een feest” en “We gaan rechtdoor” heeft een zware tijd achter de rug.

De dochter van zijn partner heeft namelijk een scooter-ongeluk gehad en dat is Dick niet in de koude kleren gaan zitten.

“Het is vreselijk om zoiets mee te maken met iemand die zo diep in je hart zit. Alles om je heen lijkt onbelangrijk en er is maar één ding waar je aan denkt en mee bezig bent en dat is er zo snel mogelijk voor zorgen dat zij weer helemaal de oude wordt.” Zo Vertelt Treesie aan Shownu.nl

Inmiddels timmert Dick weer aan de weg. Samen met DJ Bompa nam hij het nummer “Dans met mij vannacht” op. Een Nederlandstalige bewerking van “Bad moon rising” een track van Creedence Clearwater Revival.

De nieuwe single is er één in de stijl van The Baseballs. Dick Treesie en DJ Bompa zullen er ongetwijfeld de hitlijsten mee gaan veroveren. De videoclip kan je hier bekijken en de nieuwe single is natuurlijk te downloaden.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om Dans met mij vannacht van Dick Treesie & DJ Bompa te downloaden.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP