YMCA Village People blijft intact

by / dinsdag, 13 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

The Village People is niet van plan iets te veranderen aan hun grootste hit ‘YMCA’. Dat maakte zanger Victor Willis bekend na geruchten dat het liedje gewijzigd zou worden. Reden van de speculaties was een naamsverandering van de instelling waar de groep over zingt.

YMCA staat voor Young Men’s Christian Association. De non-profitorganisatie besloot onlangs haar naam te veranderen in The Y. De instelling wil mensen zo bekender maken met de missie van The Y: de samenleving verbeteren door te focussen op thema’s als ontwikkeling van de jeugd, gezond leven en sociale verantwoordelijkheid.

The Village People scoorden in de jaren zeventig een grote hit met ‘YMCA’ en het bijbehorende dansje. De groep verdient naar eigen zeggen nog steeds flink aan het nummer.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten


Concert uitverkocht? concertkaarten


Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP