Jennifer Hoffman in videoclip Een Nieuwe Dag Nick & Simon

by / dinsdag, 13 juli 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Niemand minder dan actrice Jennifer Hoffman is binnenkort te zien in de videoclip van de nieuwe Nick & Simon single “Een Nieuwe Dag”. Onlangs werd de clip geschoten waarin de knappe Hoffman prominent te zien is aan de zijde van Nick & Simon. De single is de voorloper van het vierde album van het populaire duo.

De single “Een Nieuwe Dag” (met de clip als bonus cd-rom track) is vanaf 20 augustus verkrijgbaar, maar is nu alvast te reserveren op www.muziekkopen.nl. Het nieuwe album van Nick & Simon zal later dit najaar verschijnen.

Foto: Rogier Jaarsma

Klik HIER om de dvd Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen.

Klik HIER om de dvd (digipack) Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP