Carlos Santana en Cindy Blackman gaan trouwen

by / dinsdag, 13 juli 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Carlos Santana is voor de tweede keer op zijn knieën gegaan. De 62-jarige gitarist vroeg tijdens een concert zijn vriendin Cindy Blackman ten huwelijk. Zij zei volmondig ‘ja’, waarna de verloofden door het publiek werden gefeliciteerd.

Santana vroeg zijn vriendin vrijdagavond ten huwelijk tijdens een concert in de Amerikaanse staat Illinois. Blackman, die in Santana’s band drumt, had net een solo achter de rug toen Santana op zijn knieën ging. “Het is een zegen dat we elkaar hebben gevonden”, liet de gitarist weten. “Verliefd zijn is een cadeautje van het universum.”

De Mexicaanse gitarist zette in oktober 2007 een punt achter zijn huwelijk met Deborah Santana. Het stel was 34 jaar getrouwd en heeft drie kinderen. Deborah schreef in haar memoires dat haar echtgenoot vreemd was gegaan. Daarop bood Carlos zijn excuses aan en zei zijn leven te willen beteren.

Santana verkocht wereldwijd ruim negentig miljoen albums en scoorde hits als ‘She’s Not There’, ‘Maria Maria’ en ‘Smooth’. Cindy Blackman drumde voor artiesten als Cassandra Wilson en Lenny Kravitz. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP