BN’ers op het water tijdens WK Huldiging Nederlands elftal

by / dinsdag, 13 juli 2010 / Published in Nieuws, WK Voetbal Corner

Diverse BN’ers hebben hun kans gegrepen om het Nederlands elftal in Amsterdam toe te juichen. Zo dreven onder meer Nicolette van Dam, Winston Gerschtanowitz en Kim-Lian van der Meij dinsdag op het IJ.

De sterren bleven niet onopgemerkt bij Oranje. Wesley Sneijder gooide plagerig een kan bier over Nicolette van Dam heen. Lieke van Lexmond kwam met haar nieuwe liefde kijken naar de huldiging. In het bekende oranje bierjurkje toonde Lieke op haar manier bewondering voor de voetbalmannen op het water.

De spelersvrouwen en hun kinderen hielden droge voeten. Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie van der Vaart, Charlotte-Sophie Zenden en de andere vrouwen togen rechtstreeks naar het Museumplein. Daar sloten zij hun mannen vluchtig in de armen, waarna Oranje op het grote podium werd gehuldigd door ruim honderdduizend fans.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP