Kim Feenstra en Lange Frans in Expeditie Robinson 2010

by / maandag, 12 juli 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Kim Feenstra, Sebastiaan Labrie en Lange Frans zijn enkele deelnemers van het nieuwe seizoen ‘Expeditie Robinson’. Voor het eerst meten bekende Nederlanders en bekende Vlamingen zich in de strijd om wie de ultieme doordouwer is.

Het AD maakte maandag de namen van de kandidaten van het twaalfde seizoen van het programma bekend. Ook presentator Maxim Hartman, presentator Dennis Weening en oud-tennisser John van Lottum strijden mee. De deelnemers van ‘Expeditie Robinson’ zijn inmiddels weer thuis en hebben het niet gemakkelijk gehad.

“Het is absoluut veel zwaarder dan ik dacht”, vertelt kandidate Nienke Römer. “Eigenlijk geldt hetzelfde als bij een bevalling: je wordt gewaarschuwd, maar de werkelijkheid blijkt nog ellendiger.” De actrice verbaast zich erover dat mensen in vorige reeksen het vele malen langer volhielden.

De Vlaamse kandidaten zijn onder anderen presentatrice Martine Prenen, bokser Sugar Jackson en voormalig miss België Tatiana Silva Braga Tavares. De presentatie ligt in handen van Eddy Zoëy en Evi Hanssen. ‘Expeditie Robinson’ wordt vanaf 2 september uitgezonden op RTL5.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP