Jon Bon Jovi scheurt kuitspier

by / maandag, 12 juli 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Jon Bon Jovi heeft vrijdag tijdens een optreden in New Jersey een gescheurde kuitspier opgelopen. De zanger had tijdens de toegift zichtbaar pijn, maar maakte de show gewoon af.

Concertbezoekers plaatsten filmpjes op Youtube waarop te zien is hoe Bon Jovi worstelt met de pijn terwijl hij heen en weer loopt over het podium. Toch kon de zanger er nog om lachen. “Ik word oud, wat kan ik zeggen?”, zei Bon Jovi tegen de rest van de band en het publiek. De 48-jarige rocker zette zich over zijn pijn heen en besloot het laatste nummer in te zetten.

Na het optreden bedankten de bandleden het thuispubliek en hielpen hun voorman het podium af. De band liet via Twitter weten dat de blessure geen invloed heeft op de rest van de tournee. De zanger had zaterdag een dagje vrij maar stond zondag alweer gewoon op de planken. De band houdt momenteel een stadiontoer door de Verenigde Staten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP