Eerste editie Thuis Popfestival druk bezocht

UTRECHT – De eerste editie van Thuis Popfestival in Utrecht van organisator x-sense is zeer druk bezocht. Op het evenemententerrein naast muziekcentrum Vredenburg, gelegen aan de A2 was een podium neergezet, dat de sfeer van een huiskamer uitstraalde. De bedoeling van Thuis! Popfestival is dan ook dat de bezoekers zich thuis voelen.

Thuis Popfestival druk bezocht. Foto: Fotopersbureau Groeneveld Meer foto's op www.pers-fotograaf.eu

Thuis Popfestival druk bezocht. Foto: Fotopersbureau Groeneveld Meer foto's op www.pers-fotograaf.eu

Thuis in de stad Utrecht, thuis in de muziek en thuis in het festival. Met artiesten als Berget Lewis, Nick & Simon, Jan Smit, Ilse DeLange en Kane is er ook meteen een indrukwekkende line-up met voor elk wat wils. De wisseling van artiesten werd perfect opgevangen met muziek door Michael Oomen, die de Thuis Megamedley ten gehore bracht en door Dick Liefting, die zorgdroeg voor de Thuis Megamix.

Ondanks de enorme zomerse hitte waren er geen noemenswaardige problemen. Er waren voldoende verkooppunten voor (gekoelde) dranken en ook de extra ijsklontjes die werden toegevoegd aan de frisdranken vielen goed in de smaak.

De opzet van x-sense is zeker geslaagd. De meeste bezoekers voelden zich echt Thuis!

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP