Live muziek onder halve finale WK Nederland – Uruquay

by / dinsdag, 06 juli 2010 / Published in Nieuws, Radio, WK Voetbal Corner

Michiel Veenstra maakt voor muziek- en voetballiefhebbers dinsdagavond een bijzondere uitzending. De 3FM-dj laat in zijn programma ‘Met Michiel’ dj Sandstorm live een muziekstuk draaien tijdens de voetbalwedstrijd Nederland tegen Uruguay.

De set van Sandstorm is live te horen onder het commentaar van NOS-verslaggever Jack van Gelder, die de wedstrijd verslaat op Radio 1. De muziek moet de stemming en sfeer van het voetbalveld volgen. Zo hoort de luisteraar spannende ritmes bij de aanval, afgewisseld met stiltes wanneer de bal over de lijn gaat en een luide beat bij een doelpunt.

“Bij 3FM doen we alles vanuit de muziek, dus dit unieke experiment past daar uitstekend bij”, aldus Veenstra. Het is de eerste keer dat een voetbalwedstrijd op deze manier rechtstreeks van muziek wordt voorzien.

Sandstorm produceert jaarlijks de 3FM Jaarmix, dit deed hij afgelopen jaarwisseling voor de tiende keer. Ook is hij elke vrijdagavond verantwoordelijk voor de weekmix in ‘Ekstra Weekend’. Daarnaast klust de dj bij voor Radio 6 en op KX Radio.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier voor Voetbal International magazine met fikse korting

Opzoek naar een leuke WK cd? We raden je aan om de oranje cd “WK Ons Oranje” te bestellen.

Klik HIER om de cd WK cd “WK Ons Oranje” te bestellen.

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

TOP