Lena verwacht Nederland en Duitsland in de finale van WK Voetbal 2010

by / dinsdag, 06 juli 2010 / Published in Nieuws, WK Voetbal Corner

Lena verwacht dat Duitsland de finale haalt tijdens het WK Voetbal. “In 2010 lukt het ons natuurlijk weer”, grapt de Songfestivalwinnares tegen Novum Nieuws. Ze is binnen het Duitse team vooral gecharmeerd van Arne Friedrich. “Die vond ik in 2006 al leuk. Ik ben een beetje verliefd.”

“Ik kijk alleen als Duitsland speelt. Ik zet in op een finale Duitsland tegen Nederland.” Ze voegt eraan toe dat ze eigenlijk niet genoeg van voetbal weet om een voorspelling te kunnen doen. “Ik ben niet zo’n voetbalfan, moet ik bekennen. Ik ben nog nooit in een stadion geweest.” Wel weet ze dat Nederland in 1974 de finale van Duitsland verloor.

Lena staat behoorlijk in de spotlights in eigen land. Media berichtten onlangs dat een boek en een televisieserie op het leven van de zangeres wordt gebaseerd. Van het boek weet ze niets. “De serie is ook onzin, het gaat over een Lena, maar het was al gepland voor ik bekend werd.” Daarnaast heeft de Playboy interesse getoond in een fotoshoot. “Ik had daar geen zin in.”

Lena heeft tijdens interviews het gevoel dat ze beroemd is. Zodra het gesprek af is gelopen, is dat gevoel weer weg. “Pas als er een microfoon onder m’n neus wordt gehouden, merk ik dat ik bekend ben”, vertelt de Songfestivalwinnares. “Ik merk dan pas dat ik een beetje een ster ben.”

De Duitse wordt in Amsterdam niet herkend, maar in haar thuisland is dat wel anders. Lena denkt dat tachtig procent van de Duitse bevolking haar gezicht kent. “Ach nee, dat had ik niet verwacht, dat ik jou tegen zou komen”, imiteert de 19-jarige lachend met een hoog stemmetje.

Volgend jaar treedt Lena weer op tijdens het Songfestival. “Ik moet mijn titel verdedigen. Het gaat niet om winnen of om een beter liedje neerzetten.” De winnares grapt dat ze verdrongen heeft dat Nederland Duitsland geen punten heeft toegekend dit jaar. “Maar wij hebben Sieneke natuurlijk onvoorwaardelijk gesteund.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier voor Voetbal International magazine met fikse korting

Opzoek naar een leuke WK cd? We raden je aan om de oranje cd “WK Ons Oranje” te bestellen.

Klik HIER om de cd WK cd “WK Ons Oranje” te bestellen.

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

TOP